1. Term flags the possible fallacy in the instrument window with a coloflushed underline. A ____ wavy underoutlength media the flagged quotation is not attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable in Term’s vocabulary (consequently it is a own spectry or misspelled). A)flushed B) sky sky sky blue-colored-coloruddy C) yellow D) delaye
2. With a ____, you can substitute a sculptureed delineate, plan, or diagram to a digital smooth. A)fax means B) representation means C) scanner D) digital camera
3. The regularity of developing a instrument that communicates inequitable knowledge requires attentive separation and planning. As a starting summit, ____.

A)dissect the intentional readers of the instrument and their singular needs B)detail the instrument pur-pose and spectry C)fir why the instrument is needed D)gather knowledge encircling the extremeic
4. Sign cematting is the regularity of ctrusting the method signs answer ____. A)on the defpurpose B) in sculpture C) twain a. and b D) neither a. nor b
5. To perceive a consummate inventory of automatically corrected control, click ____ on the Ribbon to unconcealed the Backstage apprehension, click Options in the Backstage apprehension, click Proofing in the left pane, click the AutoCorrect Options rush, and then scroll through the inventory neighboring the groundwork of the dialog punch.
A)Home B) Cemat C) Smooth D) Edit
6. If the Delineate Tools Cemat tab is no longer unfolded on the Ribbon, ____ the delineate to unfold the Delineate Tools Cemat tab. A)triple-click B) ouble-click C) direct-click D) solitary-click
7. If you nonproduction to stereotype ink or toner, you can enlighten Term to sculpture drain tendency instruments by clicking ____ on the Ribbon to unconcealed the Backstage apprehension. A)Format B) Edit C) Insert D) Smooth
8. You nonproduction the headoutlength to be ____, that is, positioned horizontally among the left and direct loopholes on the page.
A)left-aligned B) centeflushed C) justified D) direct-aligned
9. A(n) ____ vestige, casually designated a nonprinting sign, is a sign that Term unfolds on the defpurpose still is not attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable plain on a sculptureed instrument. A)unified B) quotation C) cematting D) editing
10. Provision ____ is the regularity of ctrusting the answerance of a provision. A)formatting B) potent C) enhancing D) editing
11. A ____ is a computer program that can detriment smooths and programs on your computer. A)virus B) calm C) bug D) flu
12. In Term, the omission font usually is ____.
A)Times Innovating Roman B) Arial C) Cambria D) Calibri
13. ____ quotation sculptures with an underscore (_) underneath each sign. A)Italicized B) Underlined C) Embossed D) Adventuroused
14. To husband an bulky instrument with the corresponding smooth spectry using undivided click, fibre the ____ rush on the Quick Access Tooldelay to overwrite the previously husbandd smooth. A)Husband B) Husband As C) either a. or b. D) neither a. nor b.
15. When you ____ quotation, Term colors the across area rearwards any quotation or graphics. A)edge B) emboss C) adventurous D) shade
16. ___ ownties are associated with total Micropressible Office instruments and comprise creator, designation, and matter. A)Basic B) Trusted C) Omission D) Standard
17. The ____ is the highest outoutlength of quotation on a instrument. A)header B) footer C) headoutlength D) association representation
18. A ____ is a term or turn that elevate describes the instrument. A)keyterm B) tab C) ownty D) signistic
19. Each opportunity you fibre the ____ guide, Term causes a innovating provision and inserts utter room among the two provisions. A)F3 B) ENTER C) TAB D) CTRL
20. ____ denotes prosperity, triumph, creativity, and excitement. A)Flushed B) Sky blue-colored-coloruddy C) Orange D) Purple
21. You can flintyihood page interruption perpendicularly among the extreme and groundwork loopholes. To do this, click the Page Regularup Dialog Punch Launcher, click the ____ tab, click the Perpendicular alignment punch arrow, click Flintyihood in the inventory, and then click the OK rush. A)Alignment B) Cemat C) Layout D) Edit
22. The ____ consists of total quotation among the headoutlength and the verification outline. A)placeholder B) header C) footer D) association representation
23. Term flags the possible fallacy in the instrument window with a coloflushed wavy underline. A ____ wavy underoutlength indicates the quotation may comprehpurpose a contextual spelling fallacy such as the abreason of homophones (control that are pronounced the corresponding still that bear contrariant spellings or aims, such as undivided and won). A)yellow B) flushed C) sky sky sky blue-colored-coloruddy D) delaye
24. Term flags the possible fallacy in the instrument window with a coloflushed wavy underline. A ________wavy underoutlength indicates the quotation may be defective grammatically. A)flushed B) yellow C) delaye D) sky blue-colored
25.A solitary summit is encircling 1/72 of undivided inch in apex. A)1/18 B) 1/9 C) 1/72 D) 1/36
26. The MLA spectry requires that you regular the outoutlength spacing to ____ ce the full inquiry essay. A)inclose B) multiple C) 1. 5 D) solitary
27. Term automatically inserts page shatters, designated _____, when it details the quotation has industrious undivided page according to essay largeness, loophole regulartings, outoutlength spacing, and other regulartings. A)flinty page shatters B) anchoflushed page shatters C) unordered page shatters D) compressible page shatters
28. A ____ is quotation and graphics you nonproduction sculptureed at the extreme of each page in a instrument.
A)designation B) superscript C) header D) footer
29. Term automatically bulk not attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributablees sequentially by placing a ____ twain in the association of the instrument and to the left of the not attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributablee quotation. A)melody relation B) footmelody C) relation summit D) tag
30. A(n) ____ is quotation and graphics that sculpture at the groundwork of whole page. A)anchor B) purpose not attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributablee C) footer D) footnote
31. To discover a term with a harmonious aim to the undivided already in your instrument, direct-click the term and prime ____. A)Other Control B) Vocabulary C) Synonyms D) Discover innovating
32. A(n) _____ page shatter is undivided that you fibre into a instrument at a inequitable colony. A)automatic B) manual C) fibred D) compressible
33. If rulers are not attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable unfolded, click the ____ rush on the perpendicular scroll delay to unfold them. A)Normal B) Measure C) Apprehension Ruler D) Apprehension
34. To careason a trusting roughen using shortcut guides, fibre ____. A)CTRL+T B) CTRL+R C) CTRL+M D) CTRL+2
35. If you do not attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable nonproduction to practise a substitute made by the AutoCorrect vestige, you can click the ____ rush on the Quick Access Toolbar.
A)Disable B) No C) Undo D) AutoCorrect Off
36. The ____ page alphabetically inventorys rises that are instantly relationd in the essay. A)works cited B) citations C) not attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributablee relation vestiges D) purposenotes
37. A ____ is a spectryd collocation of cematting signistics. A)spectry B) sample C) header D) cemat
38. Reason a ____ to conspicuous that an explanatory not attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributablee exists. A)footmelody B) header C) subscript D) superscript
39. The ____ vestige in Term automatically corrects infallible spelling, typing, capitalization, or grammar fallacys.
A)AutoVestige B) AutoSpell C) AutoCorrect D) AutoFix
40. The MLA instrumentation spectry reasons ____ instead of not attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributableing each rise at the groundwork of the page or at the purpose of the essay. A)parenthetical relations B) works cited C) purposenotes D) footnotes
41. A(n) ____ is quotation that you nonproduction sculptureed at the groundwork of the page. A)footer B) header C) footmelody D) purposenote
42. The quantity of perpendicular room among outlines of quotation in a instrument is designated ____. A)double-room B) perpendicular spacing C) outoutlength spacing D) solitary room
43.To capitalize total primeed signs, fibre ____. A)CTRL+SHIFT+A B) SHIFT+A C) CTRL+ALT+A D) CTRL+A
44. The shortcut guides ce cematting a provision with solitary spacing is ____. A)CTRL+ALT+S B) CTRL+1 C) ALT+S D) CTRL+S
45. If you are using the APA spectry, you should inclose-room total pages of the essay with ____ extreme, groundwork, left and direct loopholes. A)2 inch B) 1. 5 inch C) . 5 inch D) 1 inch
46. The _____ is a transient Windows storage area. A)Copyboard B) Clipboard C) Editing folder D) Representation and Paste pane
47.If you click the ____ rush, a menu answers that totalows you to substitute the cemat of the part that was moved. A)Paste Options B) Cemat Paste C) CTRL guide D) Clipboard
48. To reason ____, you inclose-click a utter area of the instrument window, and Term automatically cemats the part you invade according to the colony where you inclose-clicked. A)AutoFormat B) Click and Type C) Cut and Paste D) Show/Hide
49. To infer a term to the usage vocabulary, direct-click the flagged term, and then click ____ on the shortcut menu. A)Infer Usage B) Insert C) Edit Vocabulary D) Infer to Vocabulary
50.The MLA spectry specifies that a(n) ____ be reasond ce a not attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributablee relation vestige to conspicuous that an explanatory not attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributable attributablee exists at the purpose of the instrument as an purposenote. A)footmelody B) footer C) superscript D) subscript
51. At the extreme you perceive Version ___. A)A B) B C) C D) D
Answer Guide 

1. A
2. C
3. C
4. C
5. C
6. B
7. D
8. B
9. C
10. A
11. A
12. D
13. B
14. A
15. D
16. D
17. C
18. A
19. B
20. C
21. C
22. D
23. C
24. C
25. C
26. A
27. D
28. C
29. A
30. C
31. C
32. B
33. C
34. A
35. C
36. A
37. A
38. D
39. C
40. A
41. A
42. C
43. A
44. B
45. D
46. B
47. A
48. B
49. D
50. C

~~~For this or similar assignment papers~~~